Skip links

Taaltraining
Taalcoaching

Onze trainers-coaches beschikken over de juiste didactische vaardigheden om u te helpen uw doeltaal te professionaliseren. Ze zijn (near)-native speakers van de te leren taal en hebben naast vakinhoudelijke kennis, ervaring met het zaken doen in het land van uw doeltaal. U kunt een zakelijke taaltraining individueel of in groepsverband volgen waarbij u kiest tussen een gefaseerd of een intensief traject. De training volgt u naar wens in onze inspirerende omgeving of in-company .

Top 4 Taaltrainingen

1

Business English

Onze nummer 1. Nog altijd onbetwist aan kop. En als module aangepast naar behoefte; zo ontstond het Banking Business English. Favoriet in ja, de bankensector.

2

Deutsch für den Beruf

Het zakelijk Duits kent ook vele varianten. Ingegeven door het verschil in leerdoelen. Want als groep van bijvoorbeeld accountants is er een andere behoefte dan bij de directeur die de Duitse markt wil veroveren met zijn technisch product.

3

Nederlands voor anderstaligen

Ook al is Engels de voertaal van het bedrijf, een expat wil ook met collega’s mee kunnen praten. Is de voertaal juist Nederlands, dan moet de anderstalige, omwille van veiligheid en productiviteit, op de werkvloer de taal begrijpen.

4

Le Français des Affaires

Als uw zakenpartner Frans spreekt, heeft u het vast ook ervaren: als u die taal ook spreekt wordt dat zeer gewaardeerd. Soms is het voldoende om mee te kunnen praten op sociaal niveau, maar in andere omstandigheden vereist succesvol zijn, dat het Frans op alle fronten beheerst wordt.

5, 6, 7...

Elin voorziet ook in ...

het trainen van andere talen, of het nu Spaans of Zweeds is. En vertaalt uw documenten naar de gewenste taal.

Onze Markten

Zakelijk

Handelsbedrijven

Bouw

Logistiek

Productiebedrijven

Gefaseerd of intensief

Een taal (bij-)leren is intensief en leert u bij voorkeur gefaseerd, verdeeld over wekelijkse sessies. Zo is er tussen de lessen door tijd om te studeren en om de verworven kennis in de praktijk te brengen. Soms moet de doeltaal snel en in korte tijd worden geleerd. Dan plannen we de trainingsmomenten dichter op elkaar. Om zo de basis voor een nieuwe taal te leggen. Of om de aanwezige taalkennis in volle snelheid op een hoger niveau te brengen.

EN

Individueel of groep

Het taalniveau en de leerdoelen bepaalt of u als individu of als collega’s aan de doeltaal werkt. Voorwaarde voor een gezamenlijke training is dat u zich comfortabel voelt bij de ander(en) en dat de training in alle agenda’s past.

Essentiële bagage

Een succesvolle training betekent in onze ogen ook dat er in de training aandacht is voor de culturele aspecten van de ander. Bedrijven die verder willen gaan dan alleen het (beter) leren van de taal, vinden in Elin een uitstekende partner. Een partner die culturele, zakelijke en branchespecifieke aspecten op een natuurlijke wijze in het lesmateriaal en de training verwerkt. En die ook coacht op praktische vaardigheden.

Houdt in

Taal

Cultuur

Vaardigheden

Contact

Neem contact met ons op:

Elin Business Language Communication B.V.
Telefoon: +31 (0) 73 202 1000
E-mail: elin-office@elin-talen.eu

Ons bezoekadres is:

Achterstraat 27
5251 CS Vlijmen (dichtbij ‘s-Hertogenbosch)