Op zoek naar een zakelijke taaltraining?  Onze trainers-coaches beschikken over de juiste didactische vaardigheden om u te helpen uw doeltaal te professionaliseren. Ze zijn native of near-native speakers van de te leren taal en hebben naast vakinhoudelijke kennis, ervaring met het zaken doen in het land van uw doeltaal. U kunt een zakelijke taaltraining individueel of in groepsverband volgen waarbij u kiest tussen een gefaseerd of een intensief traject. De training volgt u naar wens in onze inspirerende omgeving of in-company op het moment dat het u uitkomt.

Onze kwaliteit en stijl van trainen is gericht op de combinatie tussen taal en zakelijke cultuur. Al onze trainingen zijn KLANTSPECIFIEK: uw eigen materiaal is onze input voor uw op maat gemaakte trainingsprogramma. Dat betekent ook dat u zelf aangeeft op welke vaardigheid de klemtoon moet liggen.

Elin Business Language Communication is een opleider in de zakelijke markt, met bewezen ervaring in de markten:

  • Zakelijke dienstverlening
  • Productiebedrijven: in de sector Food & Automotive
  • Handelsbedrijven
  • Bouw
  • Logistiek

Onze taaltrainingen:

1 OP 1 GEFASEERDE TAALTRAINING

Bij een gefaseerde training is het totale trainingsprogramma verdeeld over een langere periode. Gedurende één of meer dagdelen per week krijgt u individueel les. Een gefaseerde training geeft u meer tijd om tussen de lessen door – thuis, op het werk of op reis – te studeren en de verworven kennis in de praktijk te brengen. Uiteraard is de duur afhankelijk van uw instapniveau en van het doel dat u wilt bereiken. Dat bespreken we tijdens de intake. Wilt u met uw collega samen een gefaseerde training te volgen? Dat kan natuurlijk, mits u beiden hetzelfde instapniveau hebt en hetzelfde doel.

1 OP 1 INTENSIEVE TAALTRAINING

Een intensieve taaltraining legt in een korte periode de basis voor een nieuwe taal of brengt de al aanwezige taalkennis snel op een hoger peil. Deze vorm van taaltraining is vooral geschikt wanneer de taal snel en op korte termijn moet worden toegepast. Een week lang volgt u dagelijks zeven uur aan privélessen, verdeeld over een ochtend- en middagprogramma. Afhankelijk van de leerdoelen, gaat de trainer graag met u op pad. Onze ervaring leert dat het oefenen van de doeltaal in de eigen werkomgeving uitstekende resultaten boekt.

OPFRISTRAINING

Kent u dit: een taal leren en er na verloop van tijd achter komen dat er toch aardig wat is ‘weggezakt’? Ervaart u dat u beter thuis zou willen zijn in die ene vreemde taal, specifiek gericht op uw vakgebied? Waar u ook mee te kampen hebt, wij helpen u graag. Een korte opfris- of verdiepingscursus is al genoeg. En dat gedurende drie sessies van elk drie uur; efficiënt en effectief. Uw succes is ons succes, dus denken wij graag met u mee!

Contact

shutterstock contact business cardBij Elin leert u communiceren in de taal van uw zakelijke relatie. Heeft u vragen over ons aanbod en/of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Graag gaan wij met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.