Wij trainen in onze hoofdtalen Engels, Duits, Frans en Nederlands voor anderstaligen. Maar u bent bij ons ook aan het goede adres voor een taaltraining in vrijwel elke andere denkbare taal waarin u zich wilt bekwamen.

Wat Elin bijzonder maakt, is haar integrale, klantspecifieke aanpak, waarbij er in uw taaltraining op maat ook aandacht is voor de culturele aspecten van het land waar u succesvol zaken mee wilt doen. Dit betekent dat u aangeeft waarvoor u de doeltaal in uw functioneren nodig heeft. Uw trainingsprogramma wordt op basis daarvan samengesteld. Bedrijfsspecifieke zaken komen nadrukkelijk aan de orde. Het is de input voor het aanleggen én uitbreiden van uw woordenschat in de doeltaal.

ONZE TOP 4 TAALTRAININGEN:

  1. BUSINESS ENGLISH (zakelijk Engels)
  2. DEUTSCH FÜR DEN BERUF (zakelijk Duits)
  3. NEDERLANDS VOOR ANDERSTALIGEN
  4. LE FRANÇAIS DES AFFAIRES (zakelijk Frans)

TAAL OP DE WERKVLOER

Als werkgever weet u het beter dan wie dan ook: taalvaardige medewerkers zijn productiever, gezonder en flexibeler. Er zijn helaas te veel werknemers die moeite hebben met communiceren met collega’s, met alledaagse werkzaamheden zoals het begrijpen van teksten zoals veiligheidsinstructies, personeelsbladen en formulieren. Door in te zetten op taal kunt u de veiligheid en productiviteit van uw werknemers verhogen. Dat leidt bovendien tot een prettigere sfeer.

Taal speelt een grote rol in de verbondenheid en betrokkenheid van werknemers onderling, bij het bedrijf en bij de samenleving. Graag brengen wij samen met u in kaart wat voor uw bedrijf nodig en mogelijk is op het gebied van Taal op de werkvloer. Samen kunnen we de beste oplossingen bedenken en een stappenplan maken.

VERTALEN

Ook kunt u bij ons terecht voor het vertalen van uw documenten in de gewenste doeltaal.

globe-110775_960_720

Contact

shutterstock contact business cardBij Elin leert u communiceren in de taal van uw zakelijke relatie. Heeft u vragen over ons aanbod en/of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Graag gaan wij met u in gesprek om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen.