Klaar om in een andere taal aan de slag te gaan? METEN IS WETEN. Doe de taaltest en ontdek of u er klaar voor bent om uw bedrijf te vertegenwoordigen in uw doeltaal.

TAALTEST 

U wilt communiceren in de taal van uw zakelijke relatie. Maar de vraag is of uw spreekvaardigheid en schriftelijke vaardigheden voldoende zijn voor de opdracht of de taak waar u voor staat.
Een intake bij een van de Elin-trainers in uw doeltaal geeft u een goede indicatie. Per telefoon of ‘live’; afhankelijk van de vaardigheden die getest moeten worden. De bevindingen worden door ons beoordeeld en gerefereerd aan het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader en beoordeeld. U krijgt daarbij altijd een beoordeling op schrift zodat u uw werkgever of opdrachtgever kunt overtuigen.

 

Lees hier hoe we de taaltest opmaat voor Onze Coach ontwikkelden

Contact

shutterstock contact business cardBij Elin leert u communiceren in de taal van uw zakelijke relatie. Heeft u vragen over ons aanbod en/of de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Graag gaan wij met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.